تخم گیشنیز-Coriander fruit

60,000 ریال

بسته 100 گرمی

دسته بندی:

توضیحات

خواص و اثرات دارویی: تخم گیشنیز

  1. تخم گشنیز بعنوان طعم دهنده , زیاد کننده شیرمادران , ضد نفخ وضدعفونی کننده مصرف سنتی دارد .
  2. برای اوره خون یک قاشق چای‎خوری تخم گشنیز با یک سوم استکان آبغوره خیسانده سپس مخلوط با آب میل شود.
  3. برای سوءهاضمه و نفخ از دم کرده تخم گشنیز استفاده شود.
  4. برای سینوزیت ۵ گرم تخم گشنیز در ۳۰۰ سی‎سی آب جوشانده صاف نموده استنشاق نمایید.
  5. برای تشنج ۵ گرم گشنیز در ۱۵۰ سی‎سی آب دم کرده به ۳ نوبت بنوشید.
  6. برای درمان غلظت خون از جوشانده تخم گشنیز استفاده شود.
  7. ۱۰گرم تخم گشنیز را بو داده تا قهوه ای رنگ شود. آن را پودر کنید و با مقداری سرکه مخلوط کرده و چند روز آن را بنوشید تا بواسیر بر طرف شود.
  8. برای تسکین درد گوش و درد عصب صورت یک قاشق غذاخوری پودر تخم گشنیز را در یک لیوان آب بجوشانید و گوش را بخور دهید.
  9.  برای تقویت حافظه ۱۵ گرم تخم گشنیز و ۱۵ گرم تخم شنبلیله را با هم کوبیده با عسل مخلوط کرده صبح به صبح یک قاشق میل شود.
  10. برای سردردی که از حرارت بدن تولید شده باشد تخم گشنیز را کوبیده در سرکه خیس کرده به سر بمالند.
  11. برای تسکین درد صورت (نورالژی فاسیال):سر و صورت را با دم کرده تخم گشنیز بخور دهید و ۵ گرم تخم گشنیز در ۱۵۰ سی‎سی آب دم کرده روزی ۳ استکان میل شود.
  12. کسانی که دیابت دارند روزی ۲ گرم تخم گشنیز را دم کرده هر ماه سه روز بیشتر میل نشود.
  13. ۱۰گرم تخم گشنیز را در چهار لیتر آب بریزید و بگذارید بجوشد تا حجم آن به یک لیتر برسد. آن را کمی سرد کنید و در دهان مزه مزه کنید تا درد دندان بر طرف شود.
  14. یک قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز را در یک لیوان آب جوش ریخته ، به مدت ۵ دقیقه دم کنید. سپس آن را برای شستن دهان، دندان و گلو غرغره کنید.