توضیحات
سویق چیست؟
سویق یک روش طبخ نباتات به خصوص غلات و حبوبات است که کیفیت مواد غذایی را تا بالاترین حد ممکن نگهداری میکند. در این روش آرد ماده غذایی تفت داده میشود. بیان تفاوت بین سویق نخود و آرد نخودچی این برتری را واضحتر نشان میدهد. برای تهیه آرد نخودچی باید ابتدا نخود را چند مرحله خیساند یا پخت و آب آن را تخلیه کرد و سپس آن را تفت داد و آسیاب کرد. در فرآیند پخت با آب، ارزش غذایی ماده جامد در آب تخلیه میشود. این اتفاق در فرآوردههای حیوانی حدود ۵۰ درصد است. به همین دلیل ارزش گوشت و آبگوشت تقریبا با هم برابر است. اما در فرآوردههای گیاهی درصد بالایی از ارزش غذایی در آب مطبوخ تخلیه میشود. از این رو است که در بسیاری از روشهای تجویز دارو از عصاره جوشانده فرآوردههای گیاهی استفاده میشود. در تهیه نخودچی نیز ارزش غذایی نخود در همان آبی است که پس از خیساندن یا طبخ دور ریخته میشود. اما برای تهیه سویق نخود، ابتدا باید نخود را تمیز و سپس آسیاب کرد و تفت داد. در این فرآیند ضمن حفظ ارزش غذایی، مزایای طبخ مثل آزاد شدن قندها، به آرد اضافه میگردد. این مقایسه در مورد گندم یا سویق گندم و بقیه حبوبات و غلات نیز صادق است
خواص سویق گندم
تقویت عمومی بدن
تامین کننده نیاز های مادر باردار و جنین برای رشد بهتر تا حدی که ما را از استفاده اسیدفولیک بی نیاز می کند. سویق جو با دارا بودن ویتامین های گروه «ب» در تامین این نیاز ها موارد تجربه شده هم چنین اثر مثبتی را نشان می دهند.
تقویت جنسی (در صورتی که همراه روغن زیتون استفاده شود)
:
طریقه مصرف:
روزانه دو یا سه نوبت،در هر نوبت سه قاشق چای خوری قبل از غذا میل شود.
می توانید همراه سوپ یا خورشت میل نمایید.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.