پودرکاکائو-Cocoa solids

100,000 ریال

بسته 100 گرمی

دسته بندی:

توضیحات

  1. خواص کاکائو در لاغری:مصرف کاکائو با افزایش سوخت و ساز چربی ها و کاهش سنتز و انتقال اسیدهای چرب از بروز چاقی ناشی از چربی های اضافه بدن پیشگیری می کند.کاکائو اشتها را کاهش می دهد، متابولیسم بدن را بهبود بخشیده و با هضم و جذب بهتر مواد غذایی به لاغری کمک می کند.
  2. خواص کاکائو برای بارداری:کاکائو اگر به صورت شکلات داغ و با کافئین کم مصرف شود خطر ابتلا به فشار خون بالا در زنان باردار را کاهش داده و مانع زایمان زودرس می شود.
  3. کاهش فشار خون:کاکائو منبع غنی فلاونوئیدها است که تاثیر عالی در کاهش فشار خون و بهبود کشش عروقی خونی دارد.
  4. کاهش کلسترول:مصرف کاکائو به کاهش تری گلیسیرید و کلسترول بد خون کمک کرده و تاثیر قابل توجهی در افزایش کلسترول خوب دارد.
  5. -دیابت و قند خون:مصرف پودر کاکائو به بهبود مقاومت به انسولین و سوخت و ساز گلوکز در بدن کمک می کند و باعث تنظیم سطح قند خون می شود.کاکائو خطر ابتلا به عوارض ناشی از بیماری دیابت از جمله آب مروارید، نفروتوکسیتی دیابتی و مشکلات کلیوی را نیز کاهش می دهد.
  6. مغز و حافظه:کاکائو حاوی مقادیر زیادی فلاونوئیدها از جمله فلاونول است که به حفظ عملکرد مغز کمک کرده و اثر مطلوبی روی یادگیری و حافظه می گذارد.
  7. افسردگی:فلاونول موجود در پودر کاکائو به بهبود خلق و خو کمک کرده و با افسردگی و با ایجاد احساس رضایت، مانع بروز بیماری های روانی در فرد می شود.
  8. سلامت قلب:پودر کاکائو منبع غنی فلاونوئیدهایی همچون پروسیانیدین، کاتچین و اپیکاتچین است که همگی دارای خاصیت آنتی اکسیدانی بوده و از آسیب سلول ها جلوگیری می کند.
  9. مصرف کاکائو مانع لخته شدن خون و تشکیل پلاک ها در عروق خونی می شود و خطر بروز سکته مغزی، آترواسکلروز و ترومبوز را کاهش می دهد.
  10. روده و یبوست:مطالعات نشان داده مصرف محصولات به دست آمده از کاکائو به دلیل فیبر فراوان حرکات روده را تسریع کرده و با درمان یبوست به حفظ سلامت روده و دستگاه گوارش کمک می کند.پوست کاکائو نیز برای درمان یبوست مزمن و بیماری های مرتبط با عملکرد روده مفید است.
  11. سرطان:کاکائو در مهار رشد سلول های سرطانی اثر مثبت دارد و به درمان انواع مختلف سرطان از جمله سرطان روده بزرگ و پروستات کمک می کند.
  12. رفع خستگی:پودر کاکائو اثر آرام بخشی دارد و برای افراد مبتلا به سندروم خستگی مزمن مفید است.
  13. دهان و دندان:محصولات کاکائو غیر شیرین و خام از رشد میکروب و باکتری های دهان و دندان و لثه پیشگیری کرده و عفونت ها و التهاب آن را برطرف می کند.
  14. کم خونی:کاکائو از منابع طبیعی مس است که سطح هموگلوبین خون را افزایش داده و از انواع بیماری های ناشی از کمبود مس از جمله کم خونی پیشگیری می کند.
  15. انرژی بخش:کاکائو حاوی مقادیر زیادی منیزیم است که اکسیژن رسانی به اندام های مختلف بدن را بهبود بخشیده و به تامین انرژی بدن کمک می کند. مصرف 1 فنجان کاکائو داغ هنگام صبح تاثیر زیادی در افزایش انرژی دارد.
  16. استخوان:منیزیم موجود در کاکائو برای سلامت و تقویت استخوان ها مفید است و مانع بروز پوکی استخوان می شود.