موجود

سویق نه گیاه شیرافزا

25,000 تومان

دسته:

توضیحات

سویق چیست؟

سویق یک روش طبخ نباتات به خصوص غلات و حبوبات است که کیفیت مواد غذایی را تا بالاترین حد ممکن نگهداری می‌کند. در این روش آرد ماده غذایی تفت داده می‌شود. بیان تفاوت بین سویق نخود و آرد نخودچی این برتری را واضح‌تر نشان می‌دهد. برای تهیه آرد نخودچی باید ابتدا نخود را چند مرحله خیساند یا پخت و آب آن را تخلیه کرد و سپس آن را تفت داد و آسیاب کرد. در فرآیند پخت با آب، ارزش غذایی ماده جامد در آب تخلیه می‌شود. این اتفاق در فرآورده‌های حیوانی حدود ۵۰ درصد است. به همین دلیل ارزش گوشت و آبگوشت تقریبا با هم برابر است. اما در فرآورده‌های گیاهی درصد بالایی از ارزش غذایی در آب مطبوخ تخلیه می‌شود. از این رو است که در بسیاری از روش‌های تجویز دارو از عصاره جوشانده فرآورده‌های گیاهی استفاده می‌شود. در تهیه نخودچی نیز ارزش غذایی نخود در همان آبی است که پس از خیساندن یا طبخ دور ریخته می‌شود. اما برای تهیه سویق نخود، ابتدا باید نخود را تمیز و سپس آسیاب کرد و تفت داد. در این فرآیند ضمن حفظ ارزش غذایی، مزایای طبخ مثل آزاد شدن قندها، به آرد اضافه می‌گردد. این مقایسه در مورد گندم یا سویق گندم و بقیه حبوبات و غلات نیز صادق است

 سویق شیر افزا

یکی از بهترین مواد شیر افزا سویق مخصوص دوران شیردهی است. همانطور که می دانید یا شنیده اید سویق ها هم به عنوان مواد غذایی و هم به عنوان دارو تحت مصرف قرار می گیرند. انواع مختلفی از سویق موجود است که هر کدام ویژگی منحصر بفرد خود را داشته و برای مصرفی خاص استفاده می شوند. همچنین باید دقت کرد که سویق را متناسب با طبع بدن فرد انتخاب و تجویز کرد چرا که اگر سویق مصرفی با طبع همخوانی نداشته باشد ممکن است علاوه بر اینکه هیچ تاثیر مثبتی نداشته باشد باعث بروز مشکلاتی هم در بدن شود و سیستم بدن را دچار ایراد کند.

سویق شیرافزا به صورت مرکب از چند سویق به وجود می آید که هرکدام دارای خاصیت های خودشان هستند. از جمله ترکیب های که در سویق مخصوص دوران بارداری استفاده شده است می توان به سویق جو، سویق گندم، رازیانه، انیسون، زیره سیاه، تخم ترب و غیره اشاره کرد. این ماده پس از ورود به بدن سبب تغییراتی در هورمون ها می شود و به ترشح بیشتر شیر کمک می کند. نکته ی مهم در مورد این سویق این است که باید حتما ارگانیک بوده و فاقد مواد نگهدارنده باشد چرا که این مواد از طریق شیر به نوزاد منتقل می شود و اگر خدایی نکرده دارای مشکلی باشد روی نوزاد هم اثر سوء می گذارد. برای مصرف سویق مخصوص دوران شیردهی لازم است هر بار دو تا سه قاشق چایخوری از آن را پیش از غذا خوردن استفاده کنید. در مورد این سویق اثربخشی آن زمانی بیشتر است که همراه با آب، شیر و سایر مایعات مصرف نشود. عموما مصرف سویق شیرافزا روزانه و به شکل دو تا سه وعده مصرف مطلوب است. اثربخش ترین دوره ی مصرف برای این نوع از سویق بین یک ماه تا چهل روز است، البته که معمولا بین دو تا سه روز بعد از آغاز استفاده این سویق تاثیر خود را نشان می دهد.

از اصلی ترین نیازهای هر خانم در دوران شیردهی ماده ی کلسیم است که به شدت روی میزان تراکم توده ی استخوانی و همچنین دندان ها تاثیر می گذارد. نوزاد تمامی کلسیم مورد نیاز خود را از بدن مادر و به وسیله ی شیر دریافت می کند و همین امر موجب می شود بیشتر زنان در دوران میانسالی به مشکلاتی نظیر نرمی و یا پوکی استخوان و خرابی همزمان تعدادی از دندان ها با هم و غیره شوند. به همین علت لازم است مادر در دوران شیردهی رژیم غذایی کامل و غنی از کلسیم داشته باشد. علاوه بر مکمل های شیمیایی و نیز مواد غذایی سرشار از کلسیم مانند لبنیات مصرف سویق سنجد هم به این منظور بسیار اثربخش است. خود سنجد یک منبع بسیار خوب برای رساندن کلسیم به بدن است و همچنین دارای ویتامین های E, B1, K, C,A و اسیدهای چرب غیر اشباع هم هست.

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “سویق نه گیاه شیرافزا”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *